Het onderzoek, behandeling en werkwijze

Het onderzoekFotograaf

Een podotherapeutisch onderzoek bestaat uit verschillende onderdelen. Afhankelijk van de klacht kunnen één of meerdere onderdelen meer aandacht krijgen:

De behandeling

Wanneer is een behandeling van de podotherapeut nodig? Een behandeling heeft vaak verschillende redenen en verschillende doelen. Diverse specifieke factoren kunnen namelijk tot klachten leiden. Deze zijn bijvoorbeeld biomechanisch, neurologisch of orthopedisch. Maar ook externe factoren, zoals slecht zittend schoeisel, veroorzaken klachten.

De doelen van een podotherapeutische behandeling zijn:

De werkwijze van de praktijk

FotograafAls u bij een podotherapeut van RondOm Podotherapeuten komt wordt er eerst een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van uw klacht(en) gedaan.  Dit is een erg belangrijk onderdeel van de behandeling. Aan de hand van de onderzoeksgegevens en -resultaten stellen wij een therapie voor. Als u akkoord bent starten wij de therapie om de klacht(en) snel en doeltreffend te bestrijden.

Deze behandeling kan bestaan uit één of meerdere therapieën:

Na de behandeling vragen wij u na 6 weken voor controle terug te komen. Wij hechten grote waarde aan uw tevredenheid en willen altijd het beste behandelresultaat behalen.
Deze controle helpt ons (en u) hierbij. Wij stellen uw verwijzer uiteraard schriftelijk op de hoogte van alle resultaten uit dit controleonderzoek.

FotograafAlle podotherapeutische handelingen worden door professionele podotherapeuten verricht. Wij begeleiden en onderwijzen echter ook stagiaires, die onder toezicht van de behandelend podotherapeut podotherapeutische handelingen mogen verrichten.

Ondanks onze effectieve werkwijze bestaat er een mogelijkheid dat de podotherapeutische behandeling niet het gewenste resultaat heeft. In dat geval wordt u terugverwezen naar uw huisarts.

Contact

Voor het maken van afspraken of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500


Naast de reguliere feestdagen (2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, alsmede beide Kerstdagen) zijn wij ook gesloten op Goede Vrijdag.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om de klanttevredenheid te meten en op basis van 402 waarderingen hebben wij een gemiddelde score van 8.74. Laat ook uw waardering achter. De beroepsvereniging NVvP bewaakt de kwaliteit van alle aangesloten praktijken en alle praktijken zijn verplicht mee te werken aan een regelmatige visitatie. RondOm heeft bij de laatste visitatie een 9,1 gekregen en onze podotherapeuten zelfs een gemiddelde van 9,5. Hiermee behoort RondOm tot de top van Nederlandse podotherapeuten!

© 2013 Podotherapeutisch Centrum RondOm
Beauville Media
[nchat][/nchat]
RondOm Intranet

Wachtwoord vergeten? close