Folders

Goede informatievoorziening vinden wij erg belangrijk Wij hebben daarom over een groot aantal aandoeningen, flyers geschreven:

Bent u patiënt of zorgverlener en geïnteresseerd in het ontvangen van één of meerdere van deze flyers, dan verzoeken wij u ons dit per e-mail te laten weten. Wij zullen dan de gewenste flyer(s) zo spoedig mogelijk naar u opsturen. Wilt u buiten uw naam en adres gegevens, in de e-mail ook vermelden of u patiënt of zorgverlener bent en wat de reden is voor het aanvragen van deze flyers. E-mail

Contact

Voor het maken van afspraken of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500


Naast de reguliere feestdagen (2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, alsmede beide Kerstdagen) zijn wij ook gesloten op Goede Vrijdag.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om de klanttevredenheid te meten en op basis van 402 waarderingen hebben wij een gemiddelde score van 8.74. Laat ook uw waardering achter. De beroepsvereniging NVvP bewaakt de kwaliteit van alle aangesloten praktijken en alle praktijken zijn verplicht mee te werken aan een regelmatige visitatie. RondOm heeft bij de laatste visitatie een 9,1 gekregen en onze podotherapeuten zelfs een gemiddelde van 9,5. Hiermee behoort RondOm tot de top van Nederlandse podotherapeuten!

© 2013 Podotherapeutisch Centrum RondOm
Beauville Media
[nchat][/nchat]
RondOm Intranet

Wachtwoord vergeten? close