Over ons

test1

Algemeen

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooruitstrevende podotherapeuten (BHS), podotherapeut-MSU echografisten (BHS) en podotherapeut-bewegingswetenschappers (MSc) dat ondersteund wordt door zooltechnici en secretariële medewerkers. Dit team van professionals heeft de krachten gebundeld om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren, zowel door inhoudelijk veel te overleggen en kennis met elkaar te delen, als door organisatorisch talent te onderkennen.

Profiel

test2

In 1978 startte Marry Gaasbeek als een van de eerste podotherapeuten in Nederland haar praktijk in Leusden. In 2003 heeft mevrouw Gaasbeek haar praktijk overgedragen en in 2005 veranderde de naam van Podotherapie Leusden/Nijkerk in Podotherapeutisch Centrum RondOm. In 2014 is de naam veranderd in RondOm Podotherapeuten.

In de loop van de jaren, en gezien de vele positieve ervaringen van verwijzers en patiënten, is RondOm heel erg hard gegroeid. Vanuit verschillende kanten kwamen verzoeken tot samenwerking die met beide handen zijn aangegrepen. Het goed kunnen en willen samenwerken staat daarom nog steeds aan de basis van de organisatie. Inmiddels werkt een team van 86 medewerkers met elkaar samen om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren op 151 praktijklocaties.

RondOm onderscheidt zich als een open, dynamische organisatie. Naast het leveren van unieke services en het gebruikmaken van de nieuwste kennis en vaardigheden, staat doelmatigheid en wijkgericht werken in een hoog vaandel.

Door het houden van informatiedagen, het geven van lezingen en organiseren van congressen wordt de opgedane kennis van het team op zowel inhoudelijk als organisatorisch vlak ook overgedragen o.a. aan collega podotherapeuten, fysiotherapeuten, huisartsen en pedicures/podologen.

Contact

Voor het maken van afspraken of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500


Naast de reguliere feestdagen (2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, alsmede beide Kerstdagen) zijn wij ook gesloten op Goede Vrijdag.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om de klanttevredenheid te meten en op basis van 402 waarderingen hebben wij een gemiddelde score van 8.74. Laat ook uw waardering achter. De beroepsvereniging NVvP bewaakt de kwaliteit van alle aangesloten praktijken en alle praktijken zijn verplicht mee te werken aan een regelmatige visitatie. RondOm heeft bij de laatste visitatie een 9,1 gekregen en onze podotherapeuten zelfs een gemiddelde van 9,5. Hiermee behoort RondOm tot de top van Nederlandse podotherapeuten!

© 2013 Podotherapeutisch Centrum RondOm
Beauville Media
[nchat][/nchat]
RondOm Intranet

Wachtwoord vergeten? close