RondOm Podotherapeuten ontwikkelt een voor de zorg unieke app

RondOm Podotherapeuten ontwikkelt een voor de zorg unieke app

Het verlenen van service en het leveren van de best mogelijke kwaliteit van zorg zijn speerpunten van RondOm Podotherapeuten. Onder kwaliteit van zorg verstaan zij: geen wachtlijst, goede bereikbaarheid zowel telefonisch als qua locaties, gebruik van de nieuwste kennis en technieken, streven naar optimale behandelresultaten en actief contact met andere (para) medici binnen de diverse gezondheidscentra. Uiteraard dit alles om de juiste zorg aan de patiënt te kunnen bieden.

RondOm Podotherapeuten heeft daarom een zeer uitgebreide en voor de zorg unieke, podotherapie app ontwikkeld. In deze app vindt men alle informatie omtrent RondOm op een overzichtelijke en eigentijdse wijze. Buiten informatie over de locaties en de podotherapeuten, biedt deze app ook zorg op maat voor patiënten van RondOm. De patiënt kan via een afgeschermd patiënten-portaal bij de persoonlijke gegevens zoals resultaten van drukmetingen, echografische beelden en artsenrapporten. Ook zijn eventuele persoonlijke adviezen zoals oefeningen zichtbaar in dit portaal.
Ook kunnen diabetes patiënten via Push berichten worden herinnerd aan hun dagelijkse voetscreening om wondjes te voorkomen en kunnen zij bij twijfel heel eenvoudig een foto van hun voeten maken en doorsturen naar hun podotherapeut.

Het gebruik van de app is kosteloos en voldoet aan de regelgeving voor beveiliging en privacy bescherming en is bovendien op ieder moment te annuleren/verwijderen. De RondOm Podotherapeuten app is verkrijgbaar in de App Store (iOS) en via Google play (Android).

© 2013 Podotherapeutisch Centrum RondOm
Beauville Media
[nchat][/nchat]
RondOm Intranet

Wachtwoord vergeten? close