Lichamelijke klachten

Klachten en aandoeningen

Podotherapeutische klachten en aandoeningen, die ontstaan in uw voet, knie, rug of heup, kunnen vele verschillende oorzaken hebben. Het eerste wat onze podotherapeut dan ook doet, voordat er behandeld wordt, is het lokaliseren van de oorzaak met behulp van innovatief ganganalyseapparatuur, drukmeetplaten en echografie. Dit is één van de belangrijkste stappen in de behandeling. In veel gevallen is een afwijkend looppatroon de oorzaak van de klachten. Dit beïnvloedt namelijk het normale functioneren van de voet, waardoor knieën, heupen en rug overbelast raken.

Een voet bestaat uit 26 afzonderlijke botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren. Kortom, een gecompliceerd geheel waar veel problemen kunnen ontstaan. Het is daarom van groot belang dat deze, maar ook uw knieën, heupen en rug, professioneel worden behandeld door een erkend podotherapeut.

U vindt meer informatie over de verschillende aandoeningen door hierop te klikken.

Contact

Voor het maken van afspraken of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500


Naast de reguliere feestdagen (2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, alsmede beide Kerstdagen) zijn wij ook gesloten op Goede Vrijdag.

overig rug heup knie been voet

Aandoeningen

© 2013 Podotherapeutisch Centrum RondOm
Beauville Media
[nchat][/nchat]
RondOm Intranet

Wachtwoord vergeten? close