Contact

Marga Rood

Afspraken maken

Bent u patiënt/cliënt en wilt u graag een afspraak maken of verzetten neem dan contact op met ons secretariaat.

Telefoonnummer: 088-1180500

Marga Rood

Algemene Vragen

Bent u patiënt/cliënt en heeft u een algemene vraag neem dan contact op met ons secretariaat.

Email: centrumrondom@podotherapie.nl
Telefoonnummer: 088-1180500

Monique Gouw

Zorgprofessional

Bent u huisarts, praktijkondersteuner, fysiotherapeut of andere zorgprofessional en heeft u behoefte aan vakinhoudelijk overleg of een presentatie, wilt u medisch inhoudelijke afstemming of algemene zaken of wilt u graag contact over samenwerking of protocollering van samenwerkingsafspraken, neem dan contact op met Monique Gouw.

Email: centrumrondom@podotherapie.nl
Telefoonnummer: 088-1180555

Jeske van der Sluijs

Media/communicatie

Heeft u vragen of opmerkingen welke te maken hebben met algemene communicatie, algemene informatie (folders), public relations of verschenen persartikelen, neem dan contact op met Jeske van der Sluijs.

Email: jeske.vandersluijs@podotherapie.nl
Telefoonnummer: 0614969916

Ellen Nuijten

Beleidsmakers/Verzekeraar

Bent u beleidsmaker, bestuurder of verzekeraar en wilt u meer weten over de visie achter RondOm en de landelijke positionering of zijn er algemene zaken die besproken moeten worden, neem dan contact op met Ellen Nuijten.

Email: ellen.nuijten@podotherapie.nl
Telefoonnummer: 0641155479

Ellen Nuijten

Integrale zorgcontracten (ketenDBC diabetes)

Bent u manager of bestuurder van een zorggroep en wilt u afspraken maken over de integrale DM voetzorg die podotherapeuten van RondOm leveren of wilt u de reeds gemaakte afspraken evalueren. Of bent u zorgverlener binnen de keten en heeft u vragen over de zorg die de podotherapeut levert, heeft u algemene vragen of wilt u overleggen, neem dan contact op met Marly van Gestel

Email: marly.vangestel@podotherapie.nl
Telefoonnummer: 0642846820

Marga Rood

Opmerkingen en Klachten

Bent u patiënt/cliënt en heeft u een klacht over uw behandeling of podotherapeut of heeft u tips om onze kwaliteit en service te verbeteren. Wij luisteren graag naar u. Neem dan contact op met Marga Rood.

Email: service@podotherapie.nl
Telefoonnummer: 088-1180585

Contact

Voor het maken van afspraken of voor meer informatie zijn wij iedere werkdag tussen 08:00 en 17:00 te bereiken op: 088-1180500


Naast de reguliere feestdagen (2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, alsmede beide Kerstdagen) zijn wij ook gesloten op Goede Vrijdag.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om de klanttevredenheid te meten en op basis van 402 waarderingen hebben wij een gemiddelde score van 8.74. Laat ook uw waardering achter. De beroepsvereniging NVvP bewaakt de kwaliteit van alle aangesloten praktijken en alle praktijken zijn verplicht mee te werken aan een regelmatige visitatie. RondOm heeft bij de laatste visitatie een 9,1 gekregen en onze podotherapeuten zelfs een gemiddelde van 9,5. Hiermee behoort RondOm tot de top van Nederlandse podotherapeuten!

© 2013 Podotherapeutisch Centrum RondOm
Beauville Media
[nchat][/nchat]
RondOm Intranet

Wachtwoord vergeten? close